Želite živjeti u dvorcu? Upravo se prodaje dvorac Gjalski, pogledajte po kojoj cijeni

Foto: Index Oglasi

AKO VAM je baš život u dvorcu oduvijek bio san, sada ga možete i ostvariti. Ovaj pravi pravcati dvorac velik je više od 1.700 metara kvadratnih, a na Index Oglasima se prodaje za 1.750.000 eura.

Raskošni dvorac Gjalski je rodno mjesto poznatog hrvatskog pisca s prijelaza iz 19. u 20. stoljeće, Ksavera Šandora Gjalskog. Upravo po obitelji Gjalski dvorac je i dobio ime.

Dvorac Gjalski smješten je u Gredicama Zabočkim, u središtu Hrvatskog zagorja i nedaleko od autoceste prema Zagrebu. Glavni grad je od ove zaista posebne nekretnine udaljen tek 20 minuta vožnje.

Dvorac se nalazi na imanju veličine 23.000 m2, a sastoji od 20 prostorija koje su namijenjene za različite aktivnosti. U prizemlju i suterenu dvorca smješten je restoran s nekoliko dvorana kapaciteta 200 gostiju te s terasom koja može primiti 150 gostiju i pruža prekrasan pogled na Medvednicu. Na katu se nalazi crveni salon opremljen za seminare i slična događanja i u njega može stati ukupno 60 gostiju. Važno je napomenuti da su sve dvorane klimatizirane i opremljene vrhunskim ozvučenjem.

Hotelski dio nudi 17 soba i dva apartmana, prostor za seminare i restoran za različita događanja i svečanosti. Sve je podređeno poslovnim potrebama klijenata. Od različitih jela u restoranu pa sve do tri višenamjenske sale za konferencije koje sadrže svu potrebnu tehničku opremu te komforne prevoditeljske kabine za dva ili tri prevoditelja.

U dvorcu se nalazi i noćni klub kojeg se brojni Zagorci i Zagrepčani sjećaju kao omiljenog mjesta za izlaske 90-ih godina.  

Pročitajte više