Žena Brucea Willisa ispričala anegdotu o njemu i kćeri (9) i zamalo se rasplakala

Foto: Instagram

SUPRUGA glumca Brucea Willisa, nekadašnja manekenka Emma Heming Willis, objavila je u ponedjeljak emotivnu anegdotu vezanu za Brucea i njihovu kćer Evelyn (9).

Emma je na Instagramu objavila Story u kojem je opisala kako je njezina najmlađa kći tražila informacije na internetu o tome kako pomoći svom tati, koji vodi tešku bitku s demencijom.

"Dakle, moram vam ispričati ovu anegdotu, probat ću bez plakanja jer kada sam čula što mi je Evelyn rekla, bila sam u lokvi suza", rekla je Emma na početku Storyja. Dodala je kako joj je Evelyn rekla da ljudi koji boluju od demencije mogu također bolovati od teškog oblika dehidracije.

"Ista je kao tata"

Emma je potom upitala kćer gdje je to naučila, a Evelyn joj je rekla da je tražila "zanimljive stvari vezane za demenciju" za vrijeme odmora u školi. "Znam da to nije smiješna anegdota, ali na neki način i jest jer to je dokaz koliko je ona zapravo ista kao Bruce, koji isto obožava znati takve nasumične i zanimljive činjenice", rekla je Emma.

Naglasila je kako je pohvalila kćer i rekla joj da se ponosi njome i time što ima toliko empatije za svog oca, koji prolazi kroz težak period života. "Zahvalila sam joj na tome i rekla da je divno to što se interesira i educira oko očeve bolesti. Jako je važno da se obitelj i prijatelji educiraju ako njihovi voljeni pate od teške bolesti jer tako ćemo im biti najbolja potpora", zaključila je Emma.

Pročitajte više