Žena ga ostavila kad je doznala da je napravio dijete kućnoj pomoćnici, ali još su u braku

Foto: Instagram

ARNOLD SCHWARZENEGGER i Maria Shriver još uvijek su u braku, sedam godina nakon što je novinarka zatražila raskida braka, kad je doznala da je on dobio dijete s njihovom kućnom pomoćnicom.

Maria je zatražila razvod braka 1. srpnja 2011. godine, a oko djece vrlo brzo su dogovorili zajedničko skrbništvo, piše TMZ.

Arnold i Maria imaju četvero djece: kćeri spisateljicu Katherine Eunice (28) i producenticu Christinu (26) te sinove glumca Patrika (24) i Christophera (20), koji su bili maloljetni kad je njihova majka predala zahtjev za razvod braka.

 Arnold i Maria vjenčali su se 1986. godine, a tijekom braka stekli su imovinu vrijednu 400 milijuna dolara. Nisu sklopili nikakav predbračni ugovor i svu imovinu trebali bi podijeliti na dva dijela. 

Izvor za američki tabloid tvrdi kako Arnold ne pokazuje nikakvo zanimanje za završetak raskida braka. Što se tiče Marie, ona ponekad i želi okončati tu situaciju, ali uglavnom pušta da se ne događa ništa.

Svi s kojima je TMZ pričao tvrde da par neće ponovo biti zajedno, no nitko nije siguran zbog čega još uvijek, ni nakon 7 godina, nisu okončali taj brak.

Pročitajte više