Žena koja je tvrdila da putnik u avionu "nije stvaran" ispričala se zbog ponašanja

Screenshot: TikTok/Twitter

TIFFANY GOMAS postala je viralna nakon što je društvenim mrežama počela kružiti snimka na kojoj tvrdi da jedan od putnika "nije stvaran", zbog čega se i iskrcala iz aviona. 

"Taj kreten tamo nije stvaran" 

Podsjetimo, na snimci se vidi kako hoda niz prolaz i viče putnicima: "Kažem vam, odje*ite, postoji razlog zašto odlazim. Možete mi vjerovati ili ne. Nije me briga. Ali kažem vam, taj kreten tamo nije stvaran".  

Dok je izlazila iz aviona, Gomas je rekla putnicima: "Možete sjediti u ovom avionu i možete je*eno umrijeti s njima ili ne. Ja neću." 

@knuckelslawncare #drunkonaplane ♬ original sound - Juan Franqui

Kasnije se doznalo kako je riječ 38-godišnjoj marketinškoj direktorici koja živi u Dallasu, a sada je objavila emotivnu ispriku koju ja objavio TMZ, a kasnije i Gomas na svom Twitter profilu. 

Ispričala se zbog ponašanja 

Gomas je izjavila kako je potpuno opravdano što je nazivaju "ludom ženom iz aviona" te se ispričala putnicima, posebno djeci, zbog psovki i nedoličnog ponašanja. 

"Svi imamo loše trenutke, a moj je završio na snimci koju je pregledao cijeli svijet u više navrata", ispričala je na rubu plača. 

Dodala je i kako je interes javnosti dobio "vrlo nasilnu notu" te da joj je u svemu pomogla potpora obitelji i prijatelja, no i kako je uživala u brojnim memovima koji su kružili internetom. 

Zaključila je kako se nada da će joj ovo iskustvo pomoći "da učini nešto dobro u svijetu" te pozvala ljude da joj se pridruže u njezinoj misiji u kojoj promovira mentalno zdravlje i zaštitu od zlostavljanja na internetu. 

Pročitajte više