Žena koja je tvrdila da putnik u avionu nije stvaran iznenadila fotkom u bikiniju

Screenshot: TikTok

TIFFANY GOMAS prošlog je ljeta postala viralna senzacija nakon što je društvene mreže preplavila snimka iz aviona na kojoj je tvrdila da jedan od putnika nije stvaran te potom izašla iz aviona. Gomas je nedavno iznenadila pratitelje nakon što je objavila fotku na kojoj pozira u bikiniju držeći pivo. 

"Baš me zanima koliko ću ljudi raspizditi s ovom objavom", napisala je uz fotku koja je pregledana više od 8.2 milijuna puta. Gomas je pozirala u bikiniju s logotipom brenda Ultra Right, a u ruci je držala njihovo pivo.  

Inače, Conservative Dad's Ultra Right Beer steklo je popularnost među američkim konzervativcima nakon što su neki bojkotirali Bud Light zbog njegova partnerstva s transrodnim influencerom Dylanom Mulvaneyem. 

Ispričala se zbog svog ponašanja

Podsjetimo, Gomas, inače marketinška direktorica iz Dallasa u Texasu, nakon viralne snimke nestala je iz javnosti, a nakon što se ispričala, otkrila je što se zaista dogodilo u avionu. Zatim je objavila kako je odlučila baviti se promoviranjem mentalnog zdravlja, a neki pratitelji optužili su je kako je unaprijed osmislila viralni trenutak u avionu kako bi mogla postati influencerica. 

Pročitajte više