Žena koja je tvrdila da putnik u avionu nije stvaran objavila snimku iz aviona

Screenshot: TikTok/X

TIFFANY GOMAS prošlog je ljeta postala viralna nakon što se društvenim mrežama proširila snimka na kojoj viče da jedan od putnika nije stvaran, a sada je iznenadila novom objavom. Gomas se pohvalila snimkom na kojoj sjedi na mjestu kopilota i naizgled upravlja avionom. 

"Od sloma u avionu do upravljanja njime", napisala je uz snimku koja je prikupila više od 1.8 milijuna pregleda u samo jednom danu otkako je objavljena. 

"Daleko si dogurala", napisao joj je jedan pratitelj, a druga se nadovezala: "Sljedeći korak: posjedovanje vlastitog aviona", na što je Gomas odgovorila kako nije loša ideja. 

"Ja sam pilot i mogu potvrditi - ovaj avion je stvaran", našalio se treći, a Gomas je u komentarima objasnila kako je s obitelji privatnim avionom letjela kući s Jamajke pa se na trenutak okušala u ulozi kopilota.   

Ispričala se zbog svog ponašanja 

Podsjetimo, Gomas, inače marketinška direktorica iz Dallasa u Texasu, nakon viralne snimke nestala je iz javnosti, a nakon što se ispričala, otkrila je što se zaista dogodilo u avionu. Zatim je objavila kako je odlučila baviti se promoviranjem mentalnog zdravlja, a neki pratitelji optužili su je kako je unaprijed osmislila viralni trenutak u avionu kako bi mogla postati influencerica. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.