Žena koja je tvrdila da putnik u avionu nije stvaran konačno otkrila što se dogodilo

Screenshot: TikTok/YouTube

TIFFANY GOMAS konačno je otkrila što je točno vidjela u avionu kad je doživjela slom i vikala da jedan od putnika "nije stvaran" pa uz galamu izašla iz aviona. 

U slučaju da ste živjeli ispod kamena, evo kratkog podsjetnika. Početkom srpnja počela se širiti viralna snimka njezinog ispada u avionu koja je potaknula razne teorije o tome što je zapravo vidjela, ali i brojne memove. 

@knuckleslawncare #drunkonaplane ♬ original sound - Juan Franqui

"Kažem vam, odje*ite, postoji razlog zašto odlazim", vikala je dok je hodala prolazom između sjedala. "Možete mi vjerovati ili ne. Nije me briga. Ali kažem vam, taj kreten tamo nije stvaran", govorila je i pokazivala rukom na nekoga. 

Isprva se nije znao njezin identitet, a žena kao da je nestala s planeta. Nakon nekoliko mjeseci šutnje Gomas se ispričala zbog svog ponašanja i psovki te najavila planove za projekt podizanja svijesti o "mentalnom zdravlju", no sve dosad nije otkrila što je zapravo vidjela. 

Što je vidjela u avionu? 

Gomas je gostovala u podcastu Pardon My Take u kojem je otkrila da nije govorila o incidentu jer ga je smatrala "cringeom". Zatim je objasnila kako se " malo posvađala" sa suputnikom i "otela kontroli". 

"To nije bio moj najbolji trenutak... To je zapravo bio užasan trenutak. Apsolutno ponižavajuće. Kako užasno ponižavajuće", rekla je, a zatim odgovorila na pitanje koga ili što je vidjela na tom letu. 

"Doslovno nisam ništa vidjela. Samo sam se tako izrazila. Prikazali su me kao luđakinju. Da, zaista sam djelovala potpuno ludo, ali, ne, bila sam jako potresena. Nije izgledalo lijepo", priznala je. 

Gomas je dodala i kako bi bilo "vrlo cool" da je njezina priča opravdala internetsku pompu. Ali, nažalost, bio je to jedan veliki nesporazum. Eto, misterij je riješen. 

Pročitajte više