Žena koja se dvaput udala za Elona Muska sad ljubi nekoć najslađeg klinca na svijetu

Foto: Press, Instagram

NAKON što se dvaput udala i dvaput razvela od Elona Muska (50), glumica Talulah Riley (36) našla je novog dečka. On je britanski glumac Thomas Brodie-Sangster (31), kojeg je svijet upoznao kao slatkog klinca u Zapravo ljubav, nakon čega je vratio staru slavu ulogama u serijama Damin gambit i Igra prijestolja.

Fotografi su novopečeni par snimili na ulicama Londona, a britanski mediji naglašavaju da je Brodie-Sangster bivšu ženu milijardera odveo u popularni restoran KOL. Ipak, ne vodi je samo po skupim restoranima, prošlog tjedna uhvaćeni su kako jedu ribu i krumpiriće u jeftinoj zalogajnici Papas. Doduše, ta je zalogajnica proglašena najboljim restoranom s pristupačnim cijenama pa je glumac očito odradio domaću zadaću prije izlaska s djevojkom.

Riley se za Muska prvi put udala 2010. godine. Dvije godine kasnije njihov brak je završio, no ubrzo obnavljaju svoju vezu. Ponovo su se vjenčali 2013., a ovog puta izdržali su samo godinu dulje.

Upoznali su se u noćnom klubu u istočnom Londonu 2008. godine, nedugo nakon njegova razvoda od prve žene Justine Wilson s kojom je u šest godina braka dobio petero djece. Čim ih je promotor kluba upoznao, Muska je opčinila bujna glumica koja je došla s prijateljicom, odjevena u usku dugu haljinu koja je isticala njenu nevjerojatnu figuru, opisala je Ashlee Vance u knjizi "Elon Musk: Tesla, SpaceX i potraga za fantastičnom budućnošću".

Sljedećeg dana otišli su na ručak, a Musk je 22-godišnjoj Riley, koja je još bila djevica, rekao da joj želi pokazati svoju raketu. "Bila sam skeptična, ali stvarno mi je pokazao snimke rakete", ispričala je kasnije.

Pročitajte više