Žena mu poslala fotku kojota na njihovom kauču i tvrdila da je to pas - njegova reakcija je sve

 Foto: Facebook

ZAMISLITE da vam netko pošalje fotku vuka u vašem dnevnom boravku i kaže vam da upravo imate novog kućnog ljubimca?

Upravo se to dogodilo Justinu Boghu kada ga je njegova supruga Kayla obavijestila o "prinovi" u njihovoj obitelji. Nije bila riječ o vuku, već o kojotu, a kada je vidio fotografije divlje životinje na kauču sa svojim sinčićem totalno je poludio.

"Pronašla sam ovog slatkog psića vani, nema nikakvu oznaku na sebi i pomalo je uplašen. Što da radim? Unijet ću ga unutra, hladno mu je, jadan psić", stajalo je u poruci uz fotografiju divlje životinje koju je Kayla poslala Justinu.

Sljedeća fotka je bila fotka kojota na kauču s njihovim sinom, a Justin je totalno poludio. "To nije pas, nego kojot, javi mi se na mobitel. To je jebeni kojot. Vrati ga vani, luđakinjo", vrištao je preko poruka pa čak počeo spominjati i razvod.

Dok joj je histerično pokušavao objasniti da je u kuću unijela divlju životinju i da se zaključa sa sinom u sobu dok on ne dođe, nije ni slutio da ga je njegova supruga jako dobro nasamarila.

Naime, Kayla je uz pomoć prijatelja koji se služe Photoshopom ubacila kojota na fotografije njihovog dnevnog boravka i dobro isprepadala svog muža.

Fotke je objavila na svom Facebooku, a njihov urnebesni razgovor je odmah postao hit na internetu.

Pročitajte više