Žena nogometne legende: Spavao mi je s prijateljicom, a pokušao je i s mojom sestrom

Screenshot: Youtube

ANGIE i George Best bili su Beckhami sedamdesetih. On je bio vrhunski nogometaš, a ona manekenka, bivša Playboyeva zečica i instruktorica fitnessa, no njihov brak je bio sve samo ne idealan. 

George je preminuo 2005. sa samo 59 godina, a Angie je progovorila o njihovom odnosu, ali i ovisnostima koje su ga skupo koštale. 

"Morali ste voljeti Georgea, svi su ga voljeli jer je bio divan čovjek, ali nitko nije znao što sam sve prolazila s njim. Ranih sedamdesetih nismo imali pojma što je ovisnost. Mislila sam da George samo treba nekog tko će mu prati rublje, kuhati mu i stvoriti dom za njega, ali dalje od toga nisam znala", ispričala je Angie za Daily Mail. 

George Best imao je problema s alkoholizmom, kockanjem, promiskuitetom... Angie je ispričala da je u dva navrata bio na rehabilitaciji, ali da od toga nije bilo ništa. 

Embed from Getty Images

"Dvaput je bio na rehabilitaciji, ali to je bilo beskorisno. Samo je na kraju završio u krevetu s jednom ženom koja se također liječila", kaže ona. 

Tijekom života s Georgeom prošla je kroz mnoge teške trenutke. Ispričala je kako bi nestajao i po tjedan dana se ne bi vratio kući. 

"Spavao je s mojom najboljom prijateljicom, a pokušao mi je zavesti i sestru", ispričala je. 

Neprestan je pio i kockao, ostajao bi budan cijele noći, ali ona nije odustajala od njega. 

"Nisam htjela odustati od Georgea. Stalno sam mislila da ću pronaći način da mu pomognem, ali nisam uspjela. Sad shvaćam da on nije htio da mu se pomogne. Bio je u depresiji, ali tih dana se nije znalo što je to depresija", rekla je. 

Angie smatra da je u depresiju upao zbog svoje velike slave. 

"Bio je prvi zaista slavan nogometaš, ali nije znao kako se nositi s tim. Danas nogometaši imaju agente, menadžere i psihijatre. Mi smo samo imali jedno drugo, a pokazalo se da to nije dovoljno. Bila je to stalna borba. Ja sam bila jako usamljena, nisam imala prijatelje kojima bih se usudila povjeriti jer bi sljedeći dan to sve završilo u novinama. 

Fotografi su nam stalno bili ispred kuće. Bila je to noćna mora. Žene su me mrzile jer sam dobila Georgea, a muškarci su me mrzili jeer sam ga pokušavala spriječiti da partija s njima", priča Angie. 

Njegovo partijanje i opijanje ipak nije mogla spriječiti. 

"Biti u braku s alkoholičarem čini te užasnom osobom. Jednom sam mu stavila tablete za spavanje u čaj samo da ostane kod kuće. Spavao je 24 sata, jako sam se uplašila. Govorila sam njegovim prijateljima da mu ne daju piti, ali njih nije bilo briga", rekla je. 

Nakon što im se rodio sin Calum, stvari su postale još gore. 

"Kad mu je bilo samo tri tjedna, George je nestao na 14 dana. Sjedila sam s bebom, gledala kroz prozor svaku noć i razmišljala gdje je on i je li mu dobro. Nikad to neću zaboraviti", rekla je. 

Razveli su se 1986. godine, a George se sa svojim ovisnostima borio sve do smrti. 

"Žao mi je što nije tu da vidi kako mu sin odrasta, ali to je bio njegov izbor", zaključila je. 

Pročitajte više