Žena pitala umjetnu inteligenciju treba li se rastati, odgovor ju je šokirao

Foto: YouTube

NAKON što je imala aferu s ljubavnikom, žena po imenu Sarah (37) odlučila je tražiti savjet od umjetne inteligencije oko toga treba li ostaviti supruga s kojim je pet godina u braku ili ne.

Sarah je ljubavnika upoznala preko online stranice za upoznavanje oženjenih partnera, to jest onih koji žele prevariti supružnike, a kako radi u tehnološkom sektoru i ima iskustva s umjetnom inteligencijom, bilo joj je logično tamo potražiti savjet, piše Daily Star.

Sarah je upala u dodatne probleme u blagdanskom periodu između Božića i Nove godine, svađe su se intenzivirale i morala je odlučiti hoće li ostaviti supruga i otići s ljubavnikom ili će pokušati spasiti brak.

 

Poslušala savjet

Pitala je potom umjetnu inteligenciju da joj pomogne i odgovor koji je dobila poprilično ju je šokirao. "U biti sam tražila od aplikacije da mi napiše priču na temelju moje trenutne životne situacije i što bi osoba u toj situaciji trebala učiniti u propalom braku, dok istovremeno osjeća uzbuđenje zbog nove veze. Ono što me fasciniralo jest to da je AI uzeo u obzir i moju dilemu i moju vlastitu sreću", rekla je Sarah i zatim otkrila kako je završilo.

"Na kraju priče rekao mi je da moram svoju sreću staviti na prvo mjesto i ostaviti supruga. Ja sam to sada i napravila", rekla je Sarah koja sada živi sa svojim ljubavnikom i zahvalna je na savjetu.

"Dalo mi je to dodatni poticaj da napravim iskorak i napustim vezu koja je bila na izdisaju. Ne bih ovo savjetovala drugim ženama u sličnim situacijama, bila sam u blizini takve tehnologije i isprobala je", naglasila je Sarah.

Pročitajte više