Žena poludjela nakon što je restoran automatski dodao 44 dolara napojnice na račun

Screenshot: TikTok

TIKTOKERICA pod korisničkim imenom @binkssofamous objavila je video u kojem ispituje konobarice u restoranu zašto je njezin račun uvećan za 44 dolara. 

Naime, nakon što je jela u Sugar Factoryju i dobila račun, pitala je: "Što je naknada i zašto je 44 dolara?" Na to su se konobarice nasmijale i rekle joj da je to napojnica. 

Video je pregledan više od pet milijuna puta

"Napojnica? Vi to sada stavljate na račun?" odgovorila im je žena. Snimka je postala viralna na TikToku i skupila je više od pet milijuna pregleda. Ispod videa skupilo se mnogo komentara.

@binkssofamous Nahhhh the @Sugar Factory got me a lil TIGHT !!!!! Tf is GRADTITY !!!!!!!! #fyp #foruyou #binkssofamous #binksandtakeeya #binkssofamous #viralvideo ♬ original sound - Binks So Famous

"Automatski dodaju 20 posto napojnice na račun, to je ludo", "Tamo je preskupo, ne idem više tamo", "Ne idem na mjesta gdje je napojnica automatski uračunata u račun. Napojnice ovise o usluzi", "Oni sami odaberu napojnicu?", "U mom restoranu automatski ide napojnica od 18 posto ako je poslužena grupa od sedam ili više osoba i to smatram da je fer, ali automatska napojnica za svaki stol je malo previše", komentiraju ljudi.

No neki su i kritizirali tiktokericu te pisali da po njezinoj reakciji mogu zaključiti da im ne bi ni ostavila napojnicu. "Ljudi koji se žale na napojnice očito nikad nisu konobarili", "Odmah na jelovniku piše da ide napojnica s računom", "Očito je da ti ne bi ni ostavila napojnicu", kritiziraju je neki.

Pročitajte više