Proslavila 100. rođendan s mužem (100) i otkrila tajnu dugovječnosti

Foto: Instagram

SHARLET Johnson iz Pennsylvanije proslavila je ovaj tjedan svoj jubilarni 100. rođendan u domu za umirovljenike u blizini Bloomsburga. Slavila je zajedno sa svojim suprugom Marshallom, s kojim je 78 godina u braku i koji je 100. rođendan imao samo nekoliko mjeseci ranije.

Oboje žive u domu umirovljenika, gdje je bila organizirana zabava i za Marshalla povodom njegovog 100. rođendana u srpnju prošle godine. 

"Više ne pratim vrijeme. Ovdje sam i to je sve", rekao je Marshall Johnson za KVUE. Johnsonovi su živjeli u Bloomsburgu gotovo cijeli život i podigli obitelj u tom gradu.

Sharlet je vozila autobus, a Marshall je vojni veteran

"Nema dana da nešto ne iskrsne. Samo se nasmijem zbog svih gluposti koje smo napravili', rekla je Sharlet. Marshall je vojni veteran, služio je u američkoj vojsci tijekom Drugog svjetskog rata, a radio je i u čeličani. Sharlet je radila kao vozačica autobusa.

Slavljenica je očito ostavila dobar dojam na djecu koju je prevozila jer se jedna zaposlenica u domu sjeća Sharlet iz vremena kada je bila vozačica autobusa, dok je ona bila u drugom razredu.

"Djeca me pokreću"

"Kad sam počela raditi ovdje, ona je počela dolaziti ovamo. Pomislila sam: 'O moj Bože. Ona je još uvijek živa. Bila je jako draga. Toga se sjećam. Kad smo dobili drugog vozača autobusa, bila sam jako tužna jer je jednostavno voljela djecu i voljela je biti s nama. Bila je sjajna", rekla je Sabrina Rosencrance.

Sharlet je tijekom godina mnogu djecu naučila šivati, ​​pa tako i svoju, a rekla je da su djeca razlog njezinog dugog života. "Doktor me prije par godina pitao što me pokreće. Rekla sam djeca i smijeh", kazala je Sharlet. Uz rad s djecom, Sharlet je rekla da u slobodno vrijeme voli čitati.

Pročitajte više