Žena s "najvećim ustima na svijetu" zarađuje i do 90.000 kuna po videu

Foto: Instagram

AMERIKANKA Samantha Ramsdell (30) otvorila je profil na TikToku kako bi dijelila snimke na kojima pjeva i glumi, no na kraju je skupila 740.000 pratitelja zbog veličine svojih usta.

Kako kaže, njena "najveća usta na svijetu" su je proslavila, a sad ih u svakoj snimci naglašava. S objavama snimki je ova prodavačica medicinske opreme počela za vrijeme prošlog lockdowna, a u nešto više od pola godine prikupila je zavidan broj fanova.

"Prije dvije godine izgubila sam 20-ak kilograma i vratila sam samopouzdanje. Krenula sam na tečajeve pjevanja te sam počela objavljivati snimke na Instagramu. Zaljubila sam se u improvizaciju i komediju te sam počela sve više snimati i objavljivati. Popularnost mi je počela rasti, a shvatila sam da svaki video u kojem izvodim nešto s ustima postaje viralan. Snimila sam čak i video u kojem odgovaram na komentare osjećam li se nesigurno zbog svojih usta i taj je video postao hit", rekla je.

"Bila sam nesigurna, no to je dio mene, pa sad puštam svojim velikim ustima da budu u centru pažnje", dodala je.

@samramsdell5

Reply to @hopt690 if I really wanted to I can prob eat the entire thing in 2 bites 😬

♬ original sound - samramsdell5

Dodala je da se najviše bojala da će biti "poni s jednim trikom".

"Objavljujem puno više toga, no moja usta uvijek imaju pet puta više pregleda. Malo je frustrirajuće, jer bih voljela da ljudi zapaze moj pjevački i komičarski talent, no svaka reklama je dobra reklama", dodala je.

Pojasnila je i zašto joj se ovo isplati.

"TikTok plaća 0.3 centa za 1000 pregleda. To izgleda malo, no moje najpopularnije snimke imaju 50 milijuna pregleda, što je 15.000 dolara (90 tisuća kuna) za video", rekla je.

@samramsdell5

Ruining another trend ❤️ ##glowred ##HalloweenAtHome

♬ MAKE IT RED CHALLENGE [Ashnikko - Daisy] - Call me Jony 🤓

Pročitajte više