Žena Toma Hanksa prije dijagnoze gostovala u emisiji, voditelji u samoizolaciji

Foto: Instagram

PRIJE nego što joj je dijagnosticiran koronavirus supruga Toma Hanksa, Rita Wilson, gostovala je u talk showu Today Extra voditelja Davida Campbella. Rita je u showu gostovala u ponedjeljak, a voditelj se sad odlučio samoizolirati.

"Intervjuirao sam je u ponedjeljak, došla je u studio i bila je super i jako draga, nije imala nikakve simptome", rekao je voditelj za 2GB's Afternoons with Deborah Knight.

"Bila je jako oprezna. Čak se našalila kad je došla da se ne bismo trebali rukovati nego udariti laktovima. Pa smo se udarili laktovima", rekao je. Voditelj je sad u kućnoj karanteni sa svojom suprugom i troje djece, a iste je mjere poduzela i njegova suvoditeljica Belinda Russell.

Campbell je dodao i da nije previše zabrinut jer je "proveo tek sedam ili osam minuta s Ritom". Daily Mail Australia prenosi da je i Tom bio prisutan tijekom intervjua te da je Rita koristila garderobu voditeljice Tracy Grimshaw. Zbog toga će i ta voditeljica poduzeti mjere opreza te će je na poslu zamijeniti kolega Karl Stefanovic.

Rita se snimkom s gostovanja pohvalila na svom Instagramu.

Pročitajte više