Žene klana Mamić: Nakon udaje prestale su raditi, obožavaju skupe torbice i luksuz

Foto: Dalibor Urukalovic, Ivo Cagalj, Davor Javorovic/PIXSELL, Instagram, Facebook

OSIM imena braće Mamić, Zorana i Zdravka, bivšeg Dinamovog direktora Damira Vrbanovića i poreznika Milana Pernara, jedno se ime jučer u nekoliko navrata moglo čuti u osječkoj sudnici - Marina Mamić.

Riječ je o Zdravkovoj supruzi na koju očito glasi velik dio njihove imovine, poput stana u Horvatinčićevom Centru Cvjetni. Marina je Mamićeva druga supruga s kojom ima kćeri Luciju i Ivu. Iz prvog braka s devet godina starijom Nadom Mamić ima sina Marija.

Objema gospođama Mamić zajedničko je to što se ne vole eksponirati. Dok Nadinu sliku u medijima nećete naći, naletjet ćete na pokoju Marininu, nastalu

Mamić se lani pohvalio da je njegova starija kći Lucija diplomirala na Griffith College Dublin, koji ju je proglasio i studenticom generacije.

"Danas sam najponosniji otac na svijetu, žrtva moje cijele obitelji i mene danas je dobila najljepšu nagradu jer je moja kćer Lucija diplomirala na Griffith College Dublin te je zbog izvanrednog uspjeha i zalaganja proglašena najboljom studenticom generacije. Zahvalan sam Bogu na ovom prekrasnom danu i svojoj obitelji na sreći koju mi svakog dana donose, jer obitelj je jedino pravo utočište u ovom bezdušnom svijetu", napisao je ponosni savjetnik Dinama.

Od kapice koju nose diplomci, više pozornosti na fotki ipak više privlače modni dodaci koje su nosile Lucija i Iva. Tako je Lucija nosila Yves Saint Laurent torbicu, dok je njena mlađa sestra Iva nosila Chanelovu crvenu torbicu te Guccijev remen.

Sve žene obitelji Mamić ljubiteljice su skupocjenih torbica pa se u različitim navratima svaku od njih moglo vidjeti s nekim od zvučnih imena pod rukom. Vanja Horvat voli Hermes, njena kći Nina Mamić viđena je sa Chanelom, dok je Ana Mamić na sud došla s torbicom čija je cijena 18.000 kuna. Još jedna stvar koja je zajednička svim ženama koje su se udale u familju Mamić jest da su ostavljale karijere zbog muža i djece.

Iva i Lucija se druže s Izabel Kovačić, koja je jednom prilikom objavila njihovu zajedničku fotografiju.

Osam je godina Monika Kravić bila dio obitelji Mamićevih, sve do iznenadnog razvoda 2016. godine. Njihovo vjenčanje u hotelu Westin proglašeno je jednim od najskupljih u Hrvata, a u braku su dobili dva sina, Josipa i Jakova.

Iako se u jednom trenutku vratila na male ekrane, Monika se većinu braka brinula o sinovima. Mediji su 2016. pisali da je tijekom pretresa kuće na Tuškancu kod nje nađeno sto tisuća eura u gotovini

Godinu dana nakon njihovog razvoda, Mario Mamić oženio se Tijom Jurčić, također u Westinu, ali u drugoj dvorani.

Sudeći po fotografijama i snimkama koje su objavljivali gosti, svadba je bila pravi turbo-folk dernek, čiji je vrhunac bio Mamićev pad ispred Rade Manojlović koja je pjevala njegov najdraži hit: "Ne može nam nitko ništa".

Zoran Mamić sedamnaest je godina bio u braku s Vanjom Horvat, s kojom ima dvoje djece, kćer Ninu i sina Brunu. 

Nedavno je objavljeno da je Vanja u vezi s Mladenom Weberom, potpredsjednikom Atlantic Grupe.

Nakon razvoda od Vanje, Zoran Mamić oženio je ekonomisticu Anu Šikić, no razveli su se nakon dvije godine.

Zoranova i Vanjina kći Nina iščekuje svoje prvo dijete sa zagrebačkim reperom Josipom Jakopecom Jopom. Vijest je objavio mladi reper, i to pjesmom u kojoj su i stihovi: "Neki su se borili da te ubiju u startu, al' ništa ne brini znaj da imaš jakog tatu."

Nina je prije dvije godine završila u pritvoru zbog prijetećih poruka bivšem dečku i njegovoj mami. Iako se lani Zdravko Mamić žalio da je njegova nećakinja bila zatvorena mjesec dana, Nina je puštena nakon dva dana bez plaćanja jamčevine.

Pročitajte više