Žene o najgorim uletima muškaraca: "Tip mi je na sprovodu rekao da sam zgodna"

Foto: IMDb

ŽENE ponekad samo žele obaviti sasvim obične, svakodnevne poslove poput točenja goriva ili odlaska u dućan, bez da se odjednom stvori neki muškarac koji iskoristi priliku da im se nabacuje. Buzz Feed je upitao svoje čitateljice da podijele najgore situacije u kojima su im muškarci prilazili s raznim uletima. U nastavku pročitajte neke od njihovih iskustava.

Trudnoća

Jedna korisnica ispričala je kako joj je nepoznati muškarac prišao dok je bila trudna. "Bila sam u visokom stupnju trudnoće, u drugom ili trećem tromjesečju, i prišao mi je tip s uletom: 'Nadam se da će sljedeće biti moje.'"

Smrt oca

Jednoj je ženi umro otac i javila se bivšem jer kaže kako je jedino on bio upućen u njezin kompliciran odnos s ocem. Kaže da joj je bivši na to odgovorio da će se sigurno osjećati bolje ako mu pošalje svoje gole slike.

Sprovod

"Nekad poslije srednje škole bila sam na sprovodu prijatelja koji je iznenada preminuo. Bili smo tu svi iz razreda, stajali smo blizu groba i plakali. Jedan od kolega je iskoristio priliku da mi kaže da izgledam 'seksi' i pozvao me van", navela je jedan čitateljica.

Bolnica

Majka jedne korisnice je bila bolesna i ona ju je redovito posjećivala u bolnici. Kaže da joj se svaki dan nabacivao domar, koji joj je po godinama mogao biti otac. "Stalno je pokušavao sa mnom pričati. Upadao je mami u sobu kad god sam bila tamo. Mama je čak pitala sestre može li on prestati dolaziti u sobu, ali i dalje se nastavio pojavljivati. Nikad tog tipa nisam mogla shvatiti", ispričala je.

Dostava

"Dostavljač pizze mi je poslao poruku nakon što sam preuzela narudžbu. Sjećam se da je cimerica mene okrivila i rekla da sam bila previše ljubazna. A ja sam bila samo sretna jer sam napokon dobila hranu", prisjetila se jedna.

Razgovor za posao

Jedna čitateljica bila je na razgovoru za posao u vojsci i mislila je da je sve prošlo u redu, dok je vojnik koji ju je intervjuirao nije pozvao natrag u ured s izlikom da je zaboravila potpisati neke dokumente.

"Ispostavilo se da je ta 'papirologija' bila samo izgovor kako bi mi ponudio 'posebnu' pomoć u obuci. Ljubazno sam odbila, ali frajer nije odustao. Iskoristio je moje podatke kako bi me pronašao na društvenim mrežama", tvrdi ona.

Gej cura

Da muškarcima nije problem upasti ni djevojkama kojima se sviđaju djevojke, tvrdi jedna od žena koje su podijelile svoje iskustvo. Bila je na prvom spoju s curom kada joj je prišao muškarac i pitao je broj. Objasnila mu je da je na spoju, a kaže da je njegov odgovor bio: "Uvijek sam maštao da imam trojku."

Pročitajte više