Žene obožavaju kad njihovi muževi rade ovih pet stvari

Screenshot: YouTube

Dečki, jeste li se ikad pitali što napraviti da vaša cura bude sretna? Imamo odgovor za vas. 

Mitzi Bockmann ima deset godina iskustva u pomaganju ljudima da nađu sreću u životu i ljubavi. Sebe naziva "life coachom" koji je pomogao stotinama ljudi da vrate ljubav u svoje odnose, prebole propale veze i ponovno upoznaju sebe. Na blogu Let Your Dreams Begin navela je pet stvari koje muškarci rade, a žene ih obožavaju.

"Postoji samo jedna stvar, jedna riječ koja može usrećiti vašu ženu: romantika", kaže Mitzi. Pa što ona misli da usrećuje žene?

1. Recite joj da lijepo izgleda

"Obraćate li pozornost na to kako vaša žena izgleda? Koliko često joj dajete komplimente? Jedna od stvari koje znam iz braka i od svojih klijenata jest da se žene često osjećaju nevidljivima. Osjećamo se kao da ih uzimate zdravo za gotovo, da ih partner više ne doživljava onako kako je prije i zbog toga se osjećaju nevoljeno.

Moja je klijentica tijekom ljeta smršavjela i kupila si predobru haljinu za zabavu na koju je išla sa suprugom. Bila je uzbuđena da vidi lice svog muža kada je ugleda. Njegova reakcija? Nikakva. Odvojite vrijeme da pogledate svoju ženu, primijetite što nosi i kako izgleda i ponovno se povežite sa stvarima koje volite na njoj. Mogu vam obećati da ćete je usrećiti ako spomenete i samo jednu sitnicu o njenom izgledu, čak i ako vam ne pokazuje da je sretna."

2. Odvedite je na spoj

"Mnogi parovi kada razgovaraju o svojoj vezi, obećaju da će redovito izdvajati vrijeme jedno za drugo. I što se onda dogodi? Život. Kada se parovi dogovore da će provoditi više vremena zajedno, supruga je često ta koja pravi planove, dogovara datum, brine se o čuvanju djece i osigurava rezervacije. Žene se moraju pobrinuti za kućanske poslove i djecu.

Ako se potrudite isplanirati večernji spoj sa svojom ženom, odlučite kada i gdje, pobrinete se za čuvanje djece i priredite izlazak u kojem će ona uživati, usrećit ćete svoju ženu. Samo planiranje spoja će vašoj ženi pružiti radost."

3. Pomozite joj oko obaveza

"Većina žena nosi velik teret na leđima - briga o kući, posao, djeca, briga oko roditelja... Pokušajte pomoći supruzi, barem na jedan dan. Ne pitajte je što treba. Umjesto toga, kad vam se ukaže prilika - pomozite. Možete joj reći da ćete to učiniti, ali nemojte je pitati možete li to učiniti." 

4. Dajte joj dar

"Zamislite da vaša žena upravo sada uđe u sobu i da vam dar. Nešto malo, ali nešto vama značajno. Kako bi to bilo dobro? Dakle, zašto ne učinite isto za svoju ženu? Mali poklon bio bi prava stvar da joj uljepšate dan. Kada mi je suprug davao sitne darove, osjećala sam se voljeno i cijenjeno. Svi su darovi bili vrlo promišljeni."

5. Zagrlite je

"Nikad ovo ne stavljam na početak popisa stvari koje možete učiniti da usrećite svoju ženu. Iako možda očajnički žele biti zagrljene, ako muž posegne za zagrljajem, a to dugo nije učinio, žene bi se mogle osjećati iznenađene i nesigurne.

No ako ste učinili sve stvari s popisa, ili barem neke od njih, vaša će žena biti puno spremnija na zagrljaj nego što je možda bila prije. Kaže se da su zagrljaji ključ za održavanje zdrave veze. Zagrljaj od 10 sekundi svaki dan, kažu stručnjaci, duboko povezuje ljude."

Pročitajte više