Žene su izabrale svoju seksualnu fantaziju: Ovo je najpoželjniji muškarac na svijetu

Foto: Press

BRAD PITT je davna prošlost, Ryan Gosling prošlo svršeno vrijeme, a u tu kategoriju pali su i mnogi drugi holivudski zavodnici jer žene diljem svijeta imaju novi predmet želje. Njegovo ime je Tom Hardy, a on je i službeno najpoželjniji muškarac na svijetu, barem ako je vjerovati istraživanju The Suna.

"On je poput nekakvog alfa mužjaka, strašno je samouvjeren i atraktivan", samo je jedan od brojnih komentara žena na pitanje što im se to toliko sviđa kod Hardyja.

Svoje je mišljenje dalo oko 2000 žena od kojih je oko 14 posto glasalo za Hardyja, dok se na drugom mjestu našao Idris Elba, a treće je zauzeo Benedict Cumberbatch.

U istraživanju su se žene morale izjasniti i o muškarcima iz njihove neposredne okoline o kojima maštaju, a ispostavilo se da njih čak 27 posto fantazira o kolegama s posla, a dobar dio i o šefu, prijateljici, bratu ili najboljem prijatelju svoga partnera te o susjedu.

Iznenađujuće, čak 4.5 posto žena mašta o ocu svoga partnera.

Ono što će mnoge muškarce šokirati jest i podatak da čak 23 posto žena mašta barem jednom tjedno mašta o osobi koja nije njihov partner. 

Iako se može reći da je uzorak od 2000 žena relativno mali, valja reći i da Tom Hardy vrlo visoko kotira među kandidatima za budućeg Jamesa Bonda, a osobito glasne pritom su upravo žene diljem svijeta.

Pročitajte više