Ženi se sin najbogatijeg čovjeka u Aziji, gostima priredio pravu ekstravaganciju

Foto: Profimedia

Bolivudske zvijezde Shah Rukh Khan, Alia Bhatt, Salman Khan i bivši kapetan indijske muške kriket reprezentacije MS Dhoni među 800 su gostiju za koje se očekuje da će prisustvovati jednoj u nizu raskošnih proslava organiziranih prije vjenčanja najmlađeg sina najbogatijeg čovjeka u Aziji Mukesha Ambanija, piše Independent.

Vjenčanje 28-godišnjeg Ananta Ambanija s Radhikom Merchant, koja je njegova ljubav još iz djetinjstva, trebalo bi se održati 12. srpnja, a četverodnevno luksuzno krstarenje, koje je već započelo, jasno daje naslutiti koliko će ekstravagantna biti svadbena proslava.

Merchant (29) dolazi iz obitelji povezane s farmaceutskom industrijom, a već sam poziv na krstarenje postao je viralan na društvenim mrežama. Tema je "La Vite E Un Viaggio", što u prijevodu znači "Život je putovanje", a obećava gostima "avanturu života".

Prema izvješćima indijskih medija, svečanosti su započele ručkom dobrodošlice za goste koji su se 29. svibnja ukrcali na luksuzni kruzer, koji je krenuo na 4380 kilometara dugu plovidbu od talijanskog grada Palerma do južne Francuske i natrag, a organizirana je i gala večera na temu "Zvjezdane noći", na kojoj su nastupili Backstreet Boysi.

Gostima ugađa čak 600 zaposlenika

U četvrtak su gosti trebali biti odvedeni na razgledavanje Rima, a na večeri ih čeka zabava u togama. U petak će se tijekom dana održati zabava povodom prvog rođendana Vede, unuke Mukesha Ambanija, kćeri njegova najstarijeg sina Akasha Ambanija. Navečer će se u Cannesu održati maskenbal, a slavlje će završiti 1. lipnja zabavom pod nazivom "La Dolce Vita" u Portofinu, koja će dočarati duh talijanskog ljeta.

Gosti su dobili detaljan itinerar zajedno s pravilima odijevanja za svaku zabavu u rasponu od "klasične" odjeće za krstarenje do grčko-rimskog izgleda za toga zabavu. Očekuje se da će Merchant odjenuti haljinu "Galactic Princess", koju je kreirala njujorška dizajnerica Grace Ling koristeći aero aluminij, a Ambanijevi nisu štedjeli jer tim angažiran da ugađa gostima tijekom krstarenja broji čak 600 zaposlenika.

Bolivudski glumci Ranbir Kapoor, Ranveer Singh, Karisma Kapoor, Karan Johar, Ananya Panday, Janhvi Kapoor, Sara Ali Khan, Ibrahim Ali Khan, Disha Patani i influencer na društvenim mrežama Orry navodno su na tom krstarenju. Iako se ne očekuje da će biti dostupno puno informacija o krstarenju, budući da su na brodu strogo zabranjeni mobiteli, neke su informacije ipak procurile.

Na proslavu u ožujku navodno je potrošio 150 milijuna dolara

Inače, prva proslava prije obreda u srpnju održana je u rodnom gradu Mukesha Ambanija Jamnagaru u ožujku, na što je navodno potrošio 150 milijuna dolara. Trodnevne svečanosti uključivale su nastup američke pjevačice Rihanne, slonove ukrašene draguljima te druge nastupe za 1200 gostiju, među kojima su bili Bill Gates, Mark Zuckerberg i Ivanka Trump.

Mukesh Ambani je najbogatiji čovjek u Aziji i poznati naftni i telekomunikacijski tajkun, koji je u tijesnoj borbi za tu prvu poziciju s milijarderom Gautamom Adanijem, predsjednikom Adani grupe kompanija, prema posljednjem Forbesovom popisu svjetskih milijardera.

Obitelj Ambani, s procijenjenom neto vrijednošću od 113 milijardi dolara prema Bloombergovom indeksu milijardera, upravlja vodećim indijskim konglomeratima u svim sektorima, preradi nafte i marketingu, maloprodaji, telekomunikacijskom divu Jio i drugim digitalnim uslugama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.