Ženi zasmetao badić djevojke u obiteljskom vodenom parku: "Je li ovo primjereno?"

Screenshot: TikTok

AMERIKANKA Kim Stram, 39-godišnja korisnica TikToka, objavila je snimku iz vodenog parka kojom je skrenula pažnju na djevojku u jednodijelnom kupaćem kostimu koji je zatvoren s prednje strane, a sa stražnje strane ima tange. 

Kim je snimala djevojku koja je bila u vodenom parku te objavila to na TikToku uz pitanje: "Je li ovo primjereno za obiteljski vodeni park ili ne?" Snimka je dosad pregledana 4.3 milijuna puta i skupila je hrpu komentara.

@kstram83 Thoughts!! I don’t think its appropriate there’s kids all around her, but she looks great!!🙌🏾 #ReTokforNature #thongbikini #makingconvo ♬ gford._ gets no maidens - $avøry-$adisticpai • Follow Me

Rijetki su se složili s Kim da ovakav kupaći kostim nije primjeren za vodeni park u kojemu ima puno djece, a većina ju osuđuje jer je snimala nepoznatu djevojku i to javno podijelila te su stali u obranu djevojke sa snimke.

Korisnici TikToka osuđuju ženu koja je snimila video

"Da, primjereno je. Ne vidim ništa loše u ovome", "Da, ovo je vodeni park i ona je odrasla osoba", "Ti si ta koja je snima", "Brini se za sebe", "Ljudi govore da su djeca oko djevojke, ali djecu nije briga. Žene su zabrinute jer njihovi muževi gledaju", "Djevojka može raditi što god želi", "Njena odluka, njezin izbor", "Je li primjereno snimati nekoga u badiću a da ta osoba ne zna?", "To je kupaći kostim, tako da je u redu", samo su neki od komentara.

Mislite li vi da je primjereno da djevojka odjene ovakav kupaći kostim u obiteljski vodeni park?

Pročitajte više