Ženu Piercea Brosnana kritizirali zbog izgleda, fanovi sad pišu da je vidno smršavila

Foto: Profimedia/EPA

Pierce Brosnan i njegova supruga Keely Shaye Smith snimljeni su ovih dana nakon izlaska iz jednog restorana u Malibuu. Ako je suditi prema fotografijama, par je bio dobro raspoložen.

Izašli su u elegantnom izdanju i nisu skidali osmijeh s lica. Obožavatelji su primijetili da je Keely vidno smršavjela.

Glumac se kroz godine suočavao s napadima na svoju suprugu zbog njenog izgleda, a pritom je naglašavao da njemu "nije potreban nikakav supermodel, nego prava žena".

"Volim njezinu vitalnost, njezinu strast. Kada me Keely pogleda, uvijek me iznova obara s nogu i osjećam klecanje u koljenima", objasnio je Pierce jednom prilikom. Priznao je kako ne komentira samo javnost figuru njegove supruge, nego i njihovi prijatelji. Kazao je kako su joj jednom čak ponudili platiti operaciju kako bi smanjila težinu, ali on je odlučno bio protiv.

"Obožavam svaku oblinu njenog tijela. Ona je najljepša žena u mojim očima. A i zato što je majka naše djece. U prošlosti sam je istinski volio zbog toga kakva je osoba, ne samo zbog ljepote, a sada je volim još više zato što je majka moje djece. Veoma sam ponosan na nju i uvijek nastojim biti dostojan njezine ljubavi", rekao je glumac.

Brosnan i Keely su u braku od 2001. godine, a imaju dva sina, modela Parisa i glumca Dylana.

Pročitajte više