Zet Nede Ukraden istetovirao njeno ime na ruci. Pjevačica: Nije zbog nekretnina...

Foto: Instagram

Neda Ukraden (73) na svom Instagram profilu često dijeli fotografije s kćeri Jelenom i njezinim suprugom Predragom, a pjevačica je sada u intervjuu za srpski Informer progovorila o obiteljskoj dinamici, ali i o tetovaži koju joj je posvetio zet. Kaže da to nije učinio zbog nekretnina.

"Kćerinog muža sam prihvatila kao svoje dijete. Peca nije istetovirao moje ime zbog nekretnina, već zato što sam mu pomogla oko zdravlja. Inzistirala sam da ode u jednu kliniku i sve smo uspješno riješili. Radilo se o oštećenju vida, bilo je ozbiljno. Mogao je oslijepiti na jedno oko. Bogu hvala, sve je dobro prošlo, a on je iz zahvalnosti odlučio istetovirati moj potpis", rekla je.

Ima stanove, vilu...

Inače, Neda Ukraden posjeduje nekoliko nekretnina, uključujući stan u Zagrebu, vilu u Boki Kotorskoj, dva stana na Banovom brdu i nekretninu u naselju Beograd na vodi. Stan u kojem živi sa svojom obitelji toliko je velik da se ukućani moraju pozivati na mobitel kako bi se susreli.

Podsjetimo, pjevačica je bila udana za redatelja Milana Bilbiju, koji je od nje bio stariji 14 godina. On je preminuo 2013. u 77. godini od posljedice moždanog udara, a od tada Neda rijetko govori o svom ljubavnom životu. S njim ima kćer Jelenu.

Pročitajte više