Zeta-Jones i Michael Douglas prekršili talijanski zakon o imigrantima

GLUMICA Catherine Zeta-Jones i njezin suprug Michael Douglas trenutačno se nalaze na krstarenju Mediteranom, ali njihov je odmor pokvario incident koji se dogodio u talijanskim vodama. Naime, kapetan luksuzne jahte na kojoj plovi ovaj glumački par pri ulasku u Italiju prekršio je njihov zakon o imigrantima, jer nije policiji prijavio točan broj i podatke o članovima posade i gostiju broda.

Prilikom ulaska u talijanske vode kapetan, milijun funti vrijedne jahte koja plovi pod američkom zastavom, policiji nije prijavio da se na jahti nalazi holivudski par te je zbog toga kažnjen sa 1.600 funti. Incident se dogodio u blizini Santa Margherita Ligure, mjestu gdje su se prije nekoliko mjeseci vjenčali engleski nogometaš Wayne Rooney i njegova zaručnica Coleen McLoughlin. "Naši su se zakoni znatno pooštrili pa svi kapetani brodova koji uplovljavaju u talijanske vode moraju nas obavijestiti o broju i imenima putnika. U ovom slučaju, kapetan broda to nije napravio i kao rezultat toga morali smo ga novčano kazniti", izjavio je Pietro Micheli, kapetan Obalne straže.

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas prošlog su mjeseca krstarili francuskom rivijerom zajedno s nekolicinom svojih prijatelja, dok su njihova djeca Dylan i Cerys ostali u njihovom domu na Bermudima. Michael i Catherine, koji se u braku nalaze više od sedam godina, priuštili su si ovaj odmor nakon mjeseci napornog snimanja filmova. Michael je glumio u "The Ghosts Of Girlfriends Past" i "Beyond A Reasonable Doubt", dok je Catherine odigrala ulogu u romantičnoj komediji "The Rebound".

K.H.

Pročitajte više