Zgodna granična policajka preko noći postala hit: "Može me zadržati koliko želi"

Foto: Twitter

SLUŽBENICA granične policije iz SAD-a postala je poznata na društvenim mrežama, na kojima su je korisnici Twittera prozvali #IceBae zbog njezinog lijepog izgleda.

"IceBae bi me mogla zadržati koliko god želi", tek je jedan od sličnih komentara koji su preplavili Twitter, no nisu svi imali isti stav. Službenica je bila u pratnji potpredsjednika Mikea Pencea tijekom nedavnih pograničnih posjeta kad su je fotografirali kako stoji ispred ćelije.

Nakon što je njezina fotografija uz hashtag #IceBae postala hit, na Twitteru se pojavio i profil koji pripada Kiari Cervantes iz Teksasa. "Tek sam se probudila... Vidjela sam da moram snimiti video da biste vjerovali da sam to ja", govori u snimci.

"To sam ja - granična policajka iz Teksasa i da, ne znam što drugo reći", rekla je. Kasnije je napisala da ne može vjerovati koliko komentara je dobila - od kojih su neki bili poprilično negativni. 

"Ova zemlja je u neredu, a mi hvalimo i trendamo #IceBae koja je doslovno stražar u KONCENTRACIJSKOM KAMPU, čuvajući djecu u kavezima i razdvajajući obitelji na granici", bjesnio je jedan korisnik Twittera. "Svi ste bolesni, iskreno."

No Cervantes se nije previše obazirala na hejtere i umjesto toga usredotočila se na podršku koju je dobila. Policajka granične policije tijekom dana odgovarala je na pitanja novih fanova, ali i ljudi koje je njezina instant slava naljutila.

Neki su je nazvali latinoameričkom stražaricom u koncentracijskom kampu, a ona je strpljivo odgovarala na komentare. Svoju viralnu slavu za medije ipak nije htjela komentirati dok ne razgovara s nadređenima.

Pročitajte više