Zgodna mama Luke Dončića ostavlja bez daha gdje god se pojavi

Foto: Facebook/Instagram

NAKON što je odveo Real Madrid do trofeja Eurolige, 19-godišnji košarkaš Luka Dončić svoj je potpisani dres poslao u Muzejsko-memorijalni centar Dražen Petrović.

Iz muzeja su se Lukinom gestom pohvalili na Facebooku i objavili fotografiju Dončića s Biserkom Petrović i njegovom majkom Mirjam Poterbin, a upravo je zgodna Slovenka privukla pozornost Lukinih fanova na društvenim mrežama.

"Prezgodna mama", "Najljepša majka na svijetu", samo su neki od komentara Lukinih obožavatelja na društvenim mrežama čiju je naklonost Mirjam vrlo brzo stekla.

Mirjam je vrlo aktivna na Instagramu te se redovito hvali sinovim uspjesima. "Čestitke! Jako sam ponosna", napisala je ispod fotografije nakon Lukinog osvajanja Eurolige i titule najkorisnijeg igrača utakmice.

Sa sinom je na skoro svim njegovim utakmicama koje često prati noseći njegov dres. Sina joj često nazivaju "slovenskim Draženom", a Mirjam ne skriva koliko se i sama divi obitelji Petrović. "Bila je čast upoznati je. Učinila mi je dan posebnim. Hvala Biserka Petrović, zaista vam se divim", napisala je ispod jedne fotografije s Draženovom majkom.

Pročitajte više