Zgodna pjevačica Colonije u novom spotu završila u vrućem klinču s manekenom

Foto: Press

COLONIA je izbacila novi spot za pjesmu Doza.

Boris Đurđević na novom singlu koketira sa synth popom i vraća slušatelje u svevremenske 80-e, a vokal Ivane Lovrić pršti energijom.

"Odrastao sam na glazbi 80-ih i ovo je pjesma koju sam s velikim guštom napravio. Drago mi je da su i reakcije publike super. Scene brze vožnje, hodanja po rubu zgrade i romanse između Ivane i manekena su dodatno podigle pjesmu. Hvala Bogu da se ja nisam morao pipkat s nikim, ne bih smio doći kući!" izjavio je Boris, autor i producent Colonije.

"Moj dečko nije ljubomoran, zato sam ja glavni vokal, a ne ti!" dodala je kroz smijeh Ivana.

Za spot koji uključuje filmsku animaciju zaslužan je redatelj Dario Radusin koji je na njemu mjesecima radio kako bi donio scene jurnjave kroz velegrad, driftanja i hodanja po rubu nebodera, a ionako užarenu atmosferu, u spotu su strastvenim dodirima podigli sama Ivana i maneken Sandro Stanojević.

"Ovo mi je bio prvi put da snimam takve scene pa smo se prvo pola sata smijali, a tek onda počeli ozbiljno snimati. Sandro je jako simpatičan, pa mi nije bio problem opustiti se", kaže Ivana i dodaje da ju je ova pjesma oduševila, baš kao i Colonijine fanove koji joj ne prestaju slati poruke podrške.

Iako se 80-ih još nije bila ni rodila, Ivana je, kaže, uz Borisa otkrila čaroliju glazbe tog desetljeća te je uživala u snimanju pjesme i spota.

"Na snimanju smo se odlično zabavili, posebno snimajući scene vježbanja. U tih sat i pol sam sigurno izgubila barem dva kilograma", smije se Ivana koja trenutno potpuno zasluženo odmara u Dalmaciji kod svoje obitelji i na plaži krade poglede isklesanim tijelom.

S obzirom na to da je pandemija koronavirusa prorijedila nastupe svim izvođačima, pa tako i Coloniji, Boris i Ivana su iskoristili priliku da porade na novim singlovima.

"Naša publika na koncerte ne dolazi sjediti, nego plesati, pa jedva čekamo da se situacija normalizira i da se opet vidimo na nastupu. A do tada fanovima Colonije mogu obećati novi studijski album i to krajem ove ili početkom sljedeće godine", zaključio je Boris.

Pročitajte više