Zgodna sutkinja zgrožena nemoralnom ponudom koju je dobila kad je postala hit

Screenshot: YouTube

ZGODNA brazilska sutkinja koja je za vikend postala hit nakon što je objavljena snimka na kojoj se vidi kako je tijekom utakmice ekvadorske nogometne lige zeznula igrača koji je pomislio da će dobiti karton ostala je u šoku zbog nemoralne ponude koju je dobila nakon toga.

"Dobila sam ovaj e-mail danas zbog kojeg se osjećam kao smeće jer sadrži nemoralnu seksualnu ponudu. Želim reći svijetu da samo hoću raditi ono što volim, što znači rad u nogometu i novinarstvu. Molim vas, poštujte to", napisala je Fernanda Colombo jučer na Instagramu.

U mailu koji je podijelila ponuđeno joj je da postane escort dama odnosno da "pravi društvo obrazovanim i uglednim muškarcima", i to najmanje za sedam tisuća po susretu (valuta nije navedena). 

Nakon što je svojih gotovo 350 tisuća fanova na Instagramu obavijestila o toj nemoralnoj ponudi, dobila je brojne poruke podrške sa svih strana svijeta.

Inače, zgodna sutkinja jučer je objavila snimku s vjenčanja, a udala se za bivšeg suca Sandra Riccija. "Već sam rekla da ljubavi svog života", napisala je uz snimku.

Pročitajte više