Zgodnu golfericu hrvatskog prezimena napali zbog izjave: Pišu da se ugušim u penisu

Foto: Instagram

GOLFERICA hrvatskih korijena Paige Spiranac nedavno je izjavila da su dresovi bejzbolske ekipe San Diego Padres "grozni", zbog čega se našla na udaru kritika njihovih brojnih navijača.

"Dresovi Padresa su užasni i ne govorim to samo zbog toga što mi je jedan njihov navijač danas rekao da se ugušim u penisu", napisala je na svom Twitteru.

"Smeđe crte nisu najbolji izbor", dodala je i istaknula kako smatra da je većina njihovih dresova lijepa, osim ovoga u kojem su igrali protiv La Dodgersa, kada su izgubili 5:1.

Već je ranije kritizirala navijače na Twitteru, a čak im je naknadno uputila i javnu ispriku.

"Fascinantno kako nikoga nije bilo na utakmicama kada ekipa nije imala dobre rezultate", napisala je i započela rat s navijačima, koji su joj uputili brojne uvrede.

"Shvatila sam da su njihovi navijači strašni i neću više nikada propitkivati njihovu vjernost klubu. Oprostite", napisala je, ali je ubrzo objasnila i zašto je to učinila.

"Nakon mog komentara kako nikoga nije bilo na utakmicama dok nije bilo dobrih rezultata su se svi ti navijači podigli, a na kraju sam se zbog svega ispričala jer su mi stizale i prijetnje smrću. Jedan me je lik nazvao ispranom porno zvijezdom i naglasio da takve nemaju pravo pričati o bejzbolu", otkrila je.

Pročitajte više