Žigoli otkrivaju kako zadovoljavaju klijentice: "Kažem joj da će svršiti triput"

Instagram

SEKS turizam na egzotičnim destinacijama nije ništa novo, ali do sada nije bilo baš poznato da osim muškaraca radi seksa putuju i žene. Dobrostojeće Europljanke ne kriju da ih na putovanjima zadovoljavaju mladi dečki, a neke turističke agencije u Velikoj Britaniji u svojoj ponudi za dame imaju i mlade žigole.

Velik broj muškaraca unajmljuje se kao vodiči, no često su u paketu i seksualne usluge. Žigolo se u žargonu zove "dečko s plaže", a svoju klijenticu prvo zavodi u restoranu pričajući što će joj raditi nakon večere. Independent piše da mladi dečki na Karibima, Jamajci, u Tajlandu i Dominikanskoj Republici zarađuju zadovoljavajući starije Europljanke koje dolaze na odmor.

"Najbolja prijetnja koju im u seksu govorim je da ih neću pustiti dok tri puta ne svrše, a da imam vremena napretek. Važno je da one budu potpuno opuštene i u svom svijetu fantazija, to je sigurna karta za najbolji seks svake žene", priča jedan od žigola.

Žene koje se upuštaju u avanture s mladim žigolima žele romantiku, nježnost i dobar seks, a za to su spremne dobro platiti. One financiraju izlaske, a svojim žigolima ostavljaju i napojnice. 

Navodno žene u zrelijoj dobi žele ovakav tip odmora kako bi se opustile i zaboravile na gadne razvode ili muževe koji im ne pružaju ono što im je potrebno.

Žene koje koriste njihove usluge ovi mladići nazivaju bocama mlijeka zbog njihove boje kože, ali i zato što ih asociraju na nešto što treba napuniti.

Pročitajte više