Živa Barbie potrošila 3,5 milijuna kuna da bi izgledala kao lutka: Operacije su mi kao masaža!

Screenshot: YouTube

OPSESIVNA želja da se nalikuje plastičnoj lutki nešto je što je za Nannette Hammond smisao života.

Amerikanka je potrošila 500 tisuća dolara (oko 3 milijuna i 400 tisuća kuna) na estetske operacije, šminku i svakodnevna tamnjenja u solariju kako bi nalikovala svojoj omiljenoj igrački iz djetinjstva.

Silikonske grudi, podizanje silikonskih grudi, botoks, popunjavanje usana, polutrajna šminka, umjetni nokti i ekstenzije za kosu dio su onoga što je bilo potrebno da bi Nannette ostvarila svoj san. Uz to, ima i pripadajući ružičasti sportski automobil, a sve joj je to priuštio suprug koji se ponosi izgledom svoje žene.

"Moj muž Dave i moja djeca tako su ponosni na mene i ono što sam postigla operacijama. Misle da izgledam odlično – imam život bolji nego Barbie", ponosna je 42-godišnja majka petoro djece.

Nannette je imala 50 Barbie lutaka kao dijete i kaže da ih je uvijek smatrala uzorom u izgledu. U solarij je počela ići sa 16, a prvu operaciju prsa napravila je sa 21 godinom.

Ističe da za nju ne postoji veći užitak od operacije: "Obožavam plastične operacije. Igla je kao masaža i jednom kada uđe, ne želim da izađe! Jako je opuštajuće."

Nannette ne misli stati s "poboljšavanjem" svog tijela – namjerava ići na operacije barem do 70. godine života kako bi što dulje živjela svoj san. S obzirom na podršku obitelji, njen plan će se vjerojatno i ostvariti.
 

Pročitajte više