Život na visokoj nozi: Cherly Cole u bolovima zbog vrtoglavih potpetica

S OBZIROM na to da se gotovo svakodnevno pojavljuje na raznim eventima, Cheryl Cole gotovo se ne skida iz vrtoglavo visokih potpetica koje su omiljeni fetiš ženama diljem svijeta. Iako u štiklama izgleda odlično, Cheryl se požalila medijima da je "noge ubijaju".

"Noge me ubijaju, a noć je duga. Obično sjednem kada osjetim bol, ali ne mogu se koncentrirati ni na što koliko je ona neizdrživa. Jako volim nositi louboutinke, ali neki modeli su toliko visoki da ih je nemoguće nositi nekoliko sati. Ne mogu ih skinuti jer znam da ih ne bih mogla ponovno obuti pa zato patim u tišini", požalila se uskoro bivša supruga engleskog reprezentativca Ashleyja Colea.

Osim što muku muči s vrtoglavim potpeticama, Cheryl priznaje da je nerijetko jako nervozna kada ide na crveni tepih. "Uvijek sam jako zabrinuta i nervozna kada trebam ići na crveni tepih. Čim izađem iz limuzine, paparazzi naprosto polude. Zauzimam poze, pokazujem toaletu i cipele te se smješkam kao da sam na modnoj pisti", kaže lijepa pjevačica.

Victoria Beckham ovisna o visokim potpeticama

Nešto ozbiljnijih problema zbog štikli imala je Victoria Beckham koja je završila na operaciji zbog deformacije na stopalima. Ipak, pomodnu suprugu nogometaša ni ta operacija nije previše prestrašila pa je tako uvijek možemo vidjeti u vrtoglavo visokim i skupocjenim louboutinkama. No, kako kaže i sama Posh Spice - "boli, ali sve za ljepotu!".

Pročitajte više