Život nakon BB-a: Vasići pokušavaju sakriti nasilje u obitelji, Barbara uživa s misterioznim dečkom

Foto: Facebook/YouTube

NAKON završetka Big Brothera bivši sustanari i dalje plijene pažnju fanova. Regijom su tako bučno odjeknule optužbe sada već bivše snahe obitelji Vasić, koja je ustvrdila da su je Rade i Rada te njihov najstariji sin Mile fizički i psihički zlostavljali, sve dok s maloljetnim, bolesnim djetetom nije pobjegla svojim roditeljima.

"Nisam im ja prva snaha, Mile se ženio deset puta. Bilo je katastrofa, nije bio pri svijesti, drogirao se. To su njegovi svo vrijeme krili. Njihov sin me tukao i maltretirao sve dok nisam pobjegla plačući", reklaj je Elena Selimović za RTL.

Mika i Giba su je pritom jedini branili, a Eleni je sada žao što sve nije prijavila policiji. Vasići pak negiraju optužbe i tvrde da je problem bio u njoj.

S druge strane, Barbari nakon izlaska iz BB kuće cvjetaju ruže.

"Ljubav je super, ljubav cvjeta", otkrila je starija sestra Šegetin, koja od završetka showa sa sestrom Tinom, Ervinom i pobjednikom Darkom obilazi klubove diljem Hrvatske, za što bivši BB-ovci primaju solidan honorar.

Barbara je osim toga postala i zaštitno lice jednog brenda odjeće, a priznaje i da je muškarci neprekidno salijeću.

"Ima udvarača. Uvijek ih je i bilo i ima ih još uvijek, ali za mene postoji samo jedan", priznala je Barbara za RTL. Ipak, i dalje skriva ime svojeg tajnovitog dečka.

Pročitajte više