Zlatna mladež: Evo s kim su u vezi nasljednici dinastija Tedeschi, Rajić i Todorić

Foto: Press, Instagram, Marko Lukunic/PIXSELL

PROŠLOG tjedna otkriven je još jedan ljubavni par među zagrebačkom zlatnom mladeži.

U vezi su već godinu dana navodno unuka Ivice Todorića Tara Balent i Fran Bienenfeld, sin direktorice Turističke zajednice grada Zagreba Martine Bienenfeld i pokojnog poduzetnika Jakova Bienenfelda.

Tara je nedavno maturirala te ove godine upisuje fakultet.

Luku Rajića, istoimenog sina hrvatskog kralja mlijeka, povezuje se s mlađom kćeri trenera Nikole Jurčevića, Laurom. Njena starija sestra Lana se nakon neuspjele veze s Emilom Tedeschim mlađim udala za makedonskog nogometaša Ristu Rikija Mitrevskog. Laura i Luka nedavno su zajedno došli na otvorenje jednog zagrebačkog butika.

Lani je Lukina majka Borna Kotromanić objavila fotografiju s rođendanskog slavlja najmlađeg sina, a na fotografiji je s obitelji Rajić bila i Laura. Osim toga, ljetos su ona i Luka bili na moru s Tinom Jedvajem i njegovom djevojkom Dinom Dragijom.

Emil Tedeschi, sin poznatog poduzetnika koji nosi isto ime, nakon veze s Lanom Jurčević uplovio je u bračne vode sa 17 godina starijom Nikom Perenčević, kćeri tajkuna i vlasnice restorana u Los Angelesu. Vjenčanje se održalo u hotelu Bellevue u Malom Lošinju, a mladenci su goste iznenadili vatrometom. Mladenka je izabrala bijelu čipkastu vjenčanicu sirena-kroja i raskošni veo, a mjesto održavanja same ceremonije na terasi hotela, odmah uz more, bilo je ukrašeno crvenim ružama. Do oltara, gdje ju je čekao mladoženja, mladu je dopratio otac.

Pročitajte više