Zločesti dečko Robbie Williams zbog recesije najavljuje povratničku turneju

ZLOČESTI dečko Robbie Williams najavljuje povratničku turneju tešku 10 milijuna funti. Iako se u medijima dugo najavljivala turneja Robbiejeva bivšeg benda Take That, pjevač se na pozornicu odlučio vratiti sam. "On želi zasjeniti turneju Michaela Jacksona i Take Thata svojim showom. Bit će to uistinu spektakl. Cilj njegove najave jest želja da se ponovno vrati na glazbenu scenu kao kralj popa", rekao je izvor za britanske medije.

"Robbie planira napraviti senzaciju za sve fanove koje je izgubio"

Naime, Robbie od "Rudeboxa" iz 2006. godine nije izdao album, a izvor tvrdi kako je pjevač dvije godine potrošio upravo na pisanje novog materijala, koji bi trebao biti dovršen prije povratničke turneje. "Robbie se želi vratiti pred publiku još otkako je počeo raditi na novom albumu prije dvije godine. Planira napraviti senzaciju za sve fanove koje je izgubio", dodaje izvor.

 Pao je u tešku depresiju zbog prekida sa curom

Također valja napomenuti kako je zbog recesije britanski pjevač izgubio oko 25 milijuna funti pa je  nenadani materijalni  gubitak možda još jedan od razloga za povratak.  Početkom ove godine u medijima su se pojavili natpisi kako je glavna osoba koja je Robbieja potaknula na povratak pjevač Tom Jones, koji je svojedobno napravio veliki povratak na scenu nakon nekoliko godina pauze. Razlog pjevačeva izbivanja sa scene navodno je prekid sa curom zbog čega je pao u  depresiju i rekao kako zauvijek odlazi s pozornice.

Ž.P.
Foto: JPL

Pročitajte više