Znamo gdje pronaći najintrigantnije emisije koje će vas ovog ljeta prikovati uz ekran

Foto: Shutterstock

Nesvakidašnje situacije, neobične navike i stil života, kao i misteriozne priče, sadržaj su kojem se većina nas kontinuirano vraća. Neovisno o tome želimo li se informirati, naučiti nešto novo ili se jednostavno razonoditi, svatko od nas želi čuti preporuku za neki novi naslov koji donosi ovakve teme, posebno za nadolazeći ljetni odmor. 

U nastavku vam donosimo neke od trenutno najgledanijih svjetskih dokumentarnih serija koje su dostupne na EON TV-u, vodećoj TV platformi u ovom dijelu Europe. 

Tako, primjerice, ljubitelji dokumentaraca s temom preživljavanja u divljini  ne smiju propustiti seriju Goli i prestrašeni: Sami. Riječ je o spin offu originalnog serijala Goli i prestrašeni u kojem se prikazuje život muškarca i žene koji se po prvi put susreću goli i dobivaju zadatak preživjeti boravak u divljini 21 dan. Novo izdanje u seriju uvodi zaplet – sudionici moraju preživjeti 21 dan sami u divljini, susrećući se s raznim opasnim životinjama, bizarnim situacijama i izazovima koji će testirati njihove krajnje granice. 

Ljubav u raju: Karibi također se odvija na egzotičnoj lokaciji, a radnja prati parove koji su pronašli ljubav na Karibima i nadaju se da će se njihova veza nastaviti, unatoč kilometrima i drami između njih. Za ljubitelje krimi tematike, Ubojstva u Playboyu donosi zanimljive priče koje otkrivaju zamke slave lica s duplerica jedne od neprepoznatljivijih američkih publikacija – Playboya.

Emisija Operacija u budnom stanju prikazuje bizarnu perspektivu estetskih operacija na pacijentima dok su potpuno budni, a Povratak Amišima pruža jedinstveni pogled u život izvornih članova postave Odbjegli Amiši koji se vraćaju u svoje rodne gradove i ponovno se pokušavaju prilagoditi životu u svojim amiškim zajednicama. Obožavatelji makeovera limenih ljubimaca uživat će u seriji Shortyjeva radionica iz snova koja prati tim talentiranih mehaničara tijekom restauracije klasičnih automobila, istovremeno dajući njihovim vlasnicima djelić američkog sna. Serijal Najbolje prijateljice teške 450 kila, čija je druga sezona nedavno počela, prati najbolje prijateljice u borbi protiv ekstremne pretilosti i na putu za ostvarenje krajnjeg cilja – barijatrijske operacije, odnosno kirurškog liječenja debljine.

EON TV jedini na tržištu u ponudi ima Discovery Networks i njihove kanale kao što su Discovery Channel, Animal Planet i TLC koji je nepresušni izvor najpopularnijih reality emisija. Uz desktop, aplikaciju za Smart TV te EON SMART BOX koji svaki TV čini Smart TV-om, EON je dostupan i putem mobilne verzije aplikacije tako da nove epizode možete pratiti - čak i na plaži.

Pročitajte više