Znate li tko večeras nastupa u Areni Zagreb?

Foto: Extra FM/Mario Poje/EPA

ONI koji su se zgražali nad pet rasprodanih koncerata Aleksandre Prijović u zagrebačkoj Areni (i pitali se tko je ona uopće), ne samo da znaju tko večeras nastupa u Zagrebu već sigurno trenutno stoje u prvim redovima na koncertu.

Večeras pred zagrebačkom publikom nastupa Bryan Adams. U Zagreb stiže u sklopu velike svjetske turneje So Happy It Hurts, koja je počela 6. lipnja u američkom gradu Baltimoreu, a vezana je za njegov 15. studijski album So Happy It Hurts, koji je 11. ožujka 2022. objavio BMG. Istoimena pjesma nominirana je za nagradu Grammy, i to za najbolju rock izvedbu.

Bryan je kanadski kantautor i gitarist, čija je pjesma I Do It For You iz 1991. provela 16 tjedana na broju jedan britanske top ljestvice, što je još uvijek važeći rekord. Tijekom karijere je objavio 17 studijskih albuma te je osvojio brojne nagrade i priznanja, uključujući tri nominacije za Oscara, pet nominacija za Zlatni globus, kao i nagradu Grammy. 

Nije prvi put u Hrvatskoj

Adams je zadnji put prije šest godina nastupao u Zagrebu, točnije 9. studenog 2017. godine. Prvi je put nastupio u Zagrebu 2000. godine, a 2006. održao je koncert u Osijeku. 

S obzirom na sveopće zgražanje mnogih u Hrvatskoj zbog koncerata Aleksandre Prijović u Areni, a potom i najavljenih koncerata Lepe Brene i Dragane Mirković za 2024. godinu, preostaje nam vidjeti je li večeras, na nastupu kanadske zvijezde, dvorana bila krcata obožavateljima kao što je to bio slučaj 1., 2., 3., 4. i 6. prosinca. Dok ne vidimo kako izgleda Arena na Adamsovom koncertu, prisjetimo se Prijovićkinog.

Pročitajte više