"Znate li vi tko sam ja?!": Siniša Cmrk banuo na snimanje HTZ-a pa ga izbacili zaštitari

NAKON nekoliko godina izbivanja iz javnosti, Siniša Cmrk, ponovno se vratio u novinske stupce i to u prepoznatljivom stilu. Naime, bivši voditelj "Turbo Limach Showa" nepozvan je došao na snimanje RTL-ova showa Hrvatska traži zvijezdu te se provukao u backstage gdje je htio razgovarati s redateljem showa.

"Znate li vi tko sam ja!?"

Nakon što su ga iz produkcije zamolili da se vrati na svoje mjesto, uvrijeđeni Cmrk počeo je mahati rukama te se zaputio ispred službenih prostorija kandidata gdje je ponovno opomenut. "Znate li vi tko sam ja", počeo je urlati Cmrk zbog čega su morali intervenirati zaštitari koji su ga na kraju izbacili iz Jadran filma gdje se snima HTZ.

Podsjetimo, Siniša Cmrk je nakon voditeljske karijere počeo prodavati posuđe Zepter, a nedavno je promaknut u izvršnog direktora prodaje i marketinga. Njegova dugogodišnja karijera na HTV-u završila je nakon što je na površinu isplivala njegova prava strana. Tada je na snimanju dječje emisije, pred malodobnom djecom, brutalno izvrijeđao i opsovao svoju asistenticu te je udario u glavu.

Da stvar bude gora, nakon incidenta izjavio je da ju je trebao "još više izmlatiti" što je skoro i napravio, s obzirom da ju je nakon udarca u glavu pokušao udariti i nogom. Nakon tog skandala, uslijedilo ih je još nekoliko nakon čega su vodeći ljudi HRT-a izjavili da za "Sinišu Cmrka na Hrvatskoj televiziji više nema mjesta".

Pročitajte više