Zoran Jelenković, Vinko Coce i Đoni Gitara na humanitarnom koncertu makarskih studenata

KLUB studenata Makarskog primorja u Zagrebu organizira 5. dane Makarskog primorja u sklopu kojih je i veliki humanitarni koncert u Aquariusu s kojeg je kompletan prihod namijenjen "Suncu", udruzi djece s posebnim potrebama.

Na koncertu u srijedu s početkom u 21 sat nastupaju reprezentativni predstavnici dalmatinskog zvuka Hari Rončević, Vinko Coce, Zoran Jelenković te Đoni Gitara koji su se odrekli honorara a svaki posjetitelj koji ulaz plati 50 kuna može biti siguran kako doprinosi humanom ciju: pomoći makarskoj udruzi "Sunce" koja okuplja djecu s poteškoćama u razvoju.

Posjetitelje očekuju akcijske cijene pića (viski-cola 15 kn, vodka-juice 13 kn, becks-13 kn) a karte se mogu kupiti u caffe barovima Roko, C-block na Cvjetnom naselju i na blagajni cluba Aquarius na dan koncerta.

Agilni makarski studenti su za njihove brojne goste pripremili i niz ostalih događaja u sklopu spomenutih Dana Makarskog primorja koji traju od 4. do 8. svibnja.

Danas je na rasporedu turnir u bućama (balotama) na Knežiji. Početak je u 16 sati te će se paralelno s tim turnirom održavati i turnir u trešeti na klupama pored boćališta. I za turnir je zagarantirana zabava uz domaću živu muziku te uz besplatno piće i 100 porcija graha. Poslije turnira je zabava u Caffe baru Žabac s akcijskim cijenama pića.

U četvrtak je na rasporedu konferencija/tribina o putovanjima po svijetu te aukcijska prodaja slika u humanitarne svrhe u prostorijama SC-a na prvom katu. Makasrski studenti su se potrudili da dovedu neka od najeminentnijih imena koja su o toj branši napisali više članaka i knjiga te proputovali praktički cijeli svijet. Nakon toga u SC-u slijedi zabava uz catering i živu dalmatinsku muziku.

Petak je zadnji dan manifestacije i donosi predstavljanje Makarske Rivijere na štandu na Cvjetnom trgu s početkom u 10 sati, a navečer je nastup Željka Pervana u kinu na Savi te zatvaranje u caffe baru Petica uz naravno, prigodne cijene pića.

M.O.

Pročitajte više