Zoran Predin pružio ruku pomirenja Bori Đorđeviću

ZORAN PREDIN, bivši frontman kultne slovenske grupe "Lačni Franc" pozvao je na pomirenje Boru Đorđevića iz Riblje Čorbe te mu predložio zajednički koncert.

Nakon koncerta u beogradskom Sava Centru gdje su nastupali Arsen Dedić i Riblja Čorba, Predin i Đorđević su se posvađali.

Podsjetimo, svojevremenu su Arsen i Predin na albumu "Bora Čorba i prijatelji" otpjevali pjesmu "Domovina" posvećenu Jugoslaviji.

"Izvukli smo živu glavu iz te svađe, koja je bila više medijska, nego naša. Sve ovo vrijeme nismo se niti jednom čuli, niti direktno razgovarali. On je sredio svoj najveći problem i mislim da je danas ponovo onaj Bora koji više voli pjevati nego pričati viceve, koji su ponekad znali biti uvredljivi. Nadam se da će nam se pridružiti u pjesmi "Čakaj me" na usnoj harmonici, kao što je to radio krajem osamdesetih, i stoga bih iskoristio priliku da mu od srca poručim: "Boro, pozivam te na koncert!" - poručio je Đorđeviću preko Kurira Predin.

Nakon Predinovog poziva Bora Đorđević se razveselio i prihvatio poziv.

"Slažem se s mojim starim "drugarom" Zoranom, naša svađa je više bila medijska nego stvarna. Politički stavovi nemaju nikakve veze s prijateljstvom i nadam se da ću 2. prosinca biti u prilici doći na koncert." - odgovorio mu je  Đorđević.

Pročitajte više