Zovu je najljepšom ženom svijeta. Pogledajte kako izgleda u 7 ujutro bez šminke

Foto: EPA

MADALINA GHENEA, rumunjska glumica i manekenka koju mnogi smatraju najljepšom ženom svijeta, pokazala je kako izgleda bez šminke. Objavila je fotografiju koja je nastala u jutarnjim satima nakon festivala u Cannesu, na kojem je osvojila sve prisutne.

"7 je ujutro, noć prije sam bila na zatvaranju festivala u Cannesu. Probudila me uz svoj uobičajeni entuzijazam priredivši mi malu predstavu. Kaže 'mogu li te slikati bez imalo šminke, ikakvih ukrasa, ikakvog nakita, ovako'. Osjećala sam se kao da me udario kamion nakon 2 tjedna obaveza i mjeseci snimanja... Ali kroz njezin objektiv umor postaje plus", napisala je uz fotografiju zahvalivši fotografkinji.

"Možda bi ipak trebala retuširati ove fotografije", dodala je u šali.

Podsjećamo, Madalina Ghenea se ranije ove godine pojavila na crvenom tepihu u Cannesu i sve prisutne ostavila je bez daha.

Manekenka je uspješno zakoračila u filmske vode ulogom Sophije Loren u filmu House of Gucci, a zbog izgleda je mnogi uspoređuju sa slavnom glumicom. Neki smatraju da je i ljepša od Sophije Loren, a fanovi na Instagramu govore joj da je trenutno najljepša žena na planetu.

Pročitajte više