Zovu je najzgodnijom doktoricom: "Pacijenti me ne shvaćaju ozbiljno jer sam lijepa"

Foto: Instagram

Stacey Naito s Beverly Hillsa radi kao fizijatrica i šefica je klinike u Los Angelesu, a kada ne liječi pacijente, natječe se u bodybuildingu, gdje je često predstavljaju kao najzgodniju liječnicu na svijetu. "To mi baš laska", otkrila je ova doktorica za britanski The Sun.

"Ljudi ne očekuju da doktori budu seksi, kao da je to nešto čudno. Jedan doktor mi je prišao dok sam bila studentica. Rekao mi je da uopće ne izgledam kao doktorica jer sam zgodna i da me pacijenti neće doživljavati ozbiljno", opisala je i rekla da se još na faksu borila sa stereotipima.

"Pacijenti su zabrinuti kad me vide"

No ona se na to nije obazirala. Završila je i specijalizirala fizijatriju. Kaže kako je u toj izjavi dok je studirala bilo istine. "Sad tek vidim. Ponekad su me kritizirali samo zbog izgleda. Neki pacijenti su bili zabrinuti kad su vidjeli da su naručeni kod mene", nastavila je Amerikanka pa objasnila:

"Sumnjali su u mene samo na temelju izgleda. Kao da zgodna žena ne može biti dobra doktorica." Kritizirali su je i što ide na natjecanja. Neki govore da nije primjereno da se doktorica natječe u bodybuildingu. "Baš volim uništavati stereotipe", poručila je doktorica.

Pročitajte više