Zrće i ove godine "vrh vrhova": Vruće fotografije razuzdanog partijanja najgledanije u 2011.

ZRĆE je definitivno hrvatski broj jedan. Drugu godinu za redom vruća galerija best of fotografija s "hrvatske Ibize" predvodi listu najčitanijih članaka u rubrici Xmag. "Best of Zrće 2011: Vrući ljetni prizori koji će vas zagrijati sad kad je zahladilo" su skupili više od 346.000 klikova.

Osim vrućih i rasplesanih golišavih djevojaka volite i bizarnosti, pa ste "Pogledajte bizarne fotografije najgorih roditelja i njihove djece" pogledali više od 306.000 puta, a drago vam je i viriti u tuđe živote pa je na trećem mjestu dramatičan rasplet regionalnog Big Brothera "Big Brother: Pobijedila Marijana, Nemeš joj nije želio čestitati i javno je nazvao glumicom" s oko 300.000 klikova. Zanimljivo vam je bilo i jedno nogometno vjenčanje pa ste fotografije u članku "Nogometna krema došla na crkveno vjenčanje Vanje i Luke Modrića" pregledali više od 274.000 puta.

Domaće seksi kupačice izrazito vam golicaju maštu pa su članci "Od Slavonije do Dalmacije: Seksi kupačice na svakom koraku" s oko 228.000 klikova i "Predah od vrućina: Seksi kupačice u toplesu napunile plaže, Jarun okupirale rolerice" s oko 219.000 klikova zauzeli peto i šesto mjesto po čitanosti u rubrici Xmag.

Na sedmom mjestu opet bizarnost - "Ovo su neki od najsmješnijih i najluđih zahoda na svijetu" s više od 212.000 klikova, na osmom domaća ljepotica koju ste sami odabrali - "Video - Indexova kraljica maturalne večeri zablistala: Kad me dečko vidi, past će u nesvijest" s više od 195.000 klikova, a na devetom opet Zrće - "Fatboy Slim rasturio na Zrću: U žaru atmosfere zapalio baklju" s više od 193.000 klikova. Samo tisuću klikova manje imala je jedna zanimljivost, i to ona koja se odnosila na godinu ranije, a kojom je i zaključena Xmag top 10 lista članaka u 2011. godini - "Najveće Photoshop katastrofe u 2010. godini".

Tek koja tisuća klikova za ulazak u top 10 nedostajala je još jednom članku o Big Brother finalu - ekskluzivnoj ispovijesti Marijane Čvrljak pred Indexovim kamerama netom nakon pobjede u showu - "Video - Slomljena BB Marijana za Index: Nemeša sam pustila pod kožu, sigurna sam u svoju ljubav", a jednako je bilo i s najvećim vjenčanjem u 2011. godini - "Video: Vjenčali se princ William i Kate Middleton, filmski kraljevski poljubac izostao i na balkonu". U top 20 su se, između ostalih, našli i norijada, apsolventsko ludiranje u Grčkoj - "Video - Best of Zakintos: Pogledajte kako su se ludo apsolventi provodili u Grčkoj!", još malo vrućih kadrova sa Zrća, još malo domaćeg toplesa, još malo Photoshopa, ali i fotografije leša kralja popa Michaela Jacksona. Zanimljivo je i da je ove godine svih top 100 Xmag članaka daleko premašilo brojku od 100.000 klikova. Dragi čitatelji Indexa - hvala vam na tome!

Pročitajte više