Zrinka Cvitešić loše odglumila trudnoću pa je zamalo zakasnila u Berlin

LIJEPA hrvatska glumica Zrinka Cvitešić, koja je na 60. berlinskom festivalu dobila nagradu "Shooting Stars" i koja je ovih dana snimila editorijal za Vogue, veselo je na Berlinaleu pozirala fotografima koji su došli na predstavljanje filma "Na putu" redateljice Jasmile Žbanić.

"U sam film smo ušli bez puno riječi. Jasmila me gurnula nekoliko stepenica više, pronašla sam u sebi novi prostor, za koji nisam mogla vjerovati da ću ga ikad naći. Kroz ulogu Lune u meni su se probudile neke rane koje sam dobila u ratnim vremenima, a sad sam se konačno njima malo pozabavila", otkrila je Zrinka prije puta u Berlin.

"Čini mi se da sam trudna"

Za Zrinkom, koja se u Berlinu nalazi u društvu svog dečka, glazbenika Hrvoja Rupčića, nekoliko je napornih dana. Strka je započela kad je zamalo zakasnila na dodjelu nagrade u Berlin, jer za nju u zrakoplovu nije bilo mjesta iako je imala potvrđenu kartu za let preko Muenchena. Službenici aviokompanije ponudili su joj noćenje u Muenchenu i nastavak leta sutradan ili kartu za prvi vlak, pri čemu bi joj prtljaga stigla naknadno, nekoliko dana kasnije.

Moljakanje da je se pusti u zrakoplov, kako je Zrinka ispričala za Gloriju, nije upalilo, pa čak ni laž zahvaljujući kojoj se jedna mlada Njemica uspjela ukrcati na let. "Čini mi se da sam trudna", uzalud je rekla Zrinka jer ulogu trudnice očito nije dovoljno dobro odglumila. Srećom, problem je riješen pozivom iz direkcije "Shooting Starsa" pa je Cvitešić na vrijeme stigla u Berlin.

Pročitajte više