Zrinka Cvitešić nasmijala videom s kolegicama iz serije: "Kao da idemo u prvi razred"

Screenshot: TikTok

ZRINKA CVITEŠIĆ na svom je Instagramu podijelila nekoliko screenshotova iz videa u kojem je s kolegicama iz serije The Power, u kojoj igra ulogu bivše gimnastičarke koja je postala supruga moldavskog diktatora, odgovarala na pitanja o seriji u zabavnom kvizu.

"Baš sam se zabavila s ove dvije… Hvala timu Prime Videa što ste učinili da se ponovno osjećamo kao da idemo u prvi razred", napisala je.

Zrinka je uz glumice Heather Agyepong i Halle Bush imala zadatak pogoditi koje rečenice u kvizu dolaze iz serije, a koje ne, a u tome su bile prilično uspješne.

Serija se temelji na romanu

Inače, premijera serije, koja se početkom travnja počela emitirati na Prime Videu, održala se u Londonu i New Yorku. Na britanskoj premijeri Cvitešić je pokazala svoju kratku frizuru i pojavila se u crnim hlačama i prozirnom korzetu, dok se za premijeru u SAD-u odlučila za haljinu s dubokim dekolteom i ekstenzije.

Serija se temelji na romanu britanske autorice Naomi Alderman. Zrinka u seriji glumi lik Tatiane Moskalev, bivše gimnastičarke i prve dame Moldavije koja ubija svog supruga, preuzima vlast i pretvara državu u matrijarhalno carstvo. 

Uz Cvitešić, u seriji glume i Toni Collette, John Leguizamo, Toheeb Jimoh, Halle Bush i mnogi drugi, a producirala ju je produkcijska kuća Sister Jane Featherstone. Zanimljivo je da su se u redateljskim i scenarističkim ulogama našle isključivo žene.

Pročitajte više