Zsa Zsa otpjevala Rim Tim Tagi Dim u svojoj verziji, poslušajte kako zvuči

Screenshot: Instagram

PJEVAČICA Jelena Žnidarić, poznata kao Zsa Zsa, ove je godine trebala nastupati na Dori, no odustala je, a priliku je zatim dobio Baby Lasagna, koji je bio u rezervi. Zsa Zsa je jučer objavila snimku na Instagramu u kojoj je otpjevala pjesmu Rim Tim Tagi Dim na svoj način.

"Riskiram na jako s ovim. Ali htjela sam čuti kako bi zvučala kao balada.. i zvučala bi baš melankolično, tužno... i ide uz Rihannu. Nabrijana sam jako sutra, mama je izvadila bakine čipke tj. tabletiće koje je ona heklala godinama... i kad sam se prijavljivala na Doru, mislila sam na nju, bilo je puno situacija gdje sam osjećala da me vodi od tamo gore, zato mi je i bilo teško odustati (znam da sad zvuči ko bullshit, al evo, tako je. Ja se uvijek savjetujem s onima gore), ali sad nekak sve ima smisla", napisala je.

"Baby Lasagna nas potaknuo da izvadimo sva njena remek djela, moguće i vi vaša od vaših baka i fascinantno je koliko ih je pretvorio u moderni i trendy komad za imat doma, na obleki i sl... Ja vam ozbiljno kažem, ovo kaj se događa, that's a superstar right there! Tek ćete vidjet! Pobjeda ili ne pobjeda neće utjecati na to", dodala je.

Pročitajte više