Bili su "najljepši par Instagrama", ona sad tvrdi: Bilo je toksično, on je okrutan

Foto: Instagram

ALEXIS REN i Jay Alvarrez dugo su nosili titulu najljepšeg para na Instagramu, a njihove magične fotografije s brojnih putovanja izazivale su divljenje milijuna ljudi. Međutim, tek se nedavno otkrila prava pozadina naizgled bajkovite priče.

Alexis je progovorila o toksičnosti njihovog odnosa te otkrila da ju je Jay zlostavljao. "Bio je manipulativan i okrutan", tvrdi danas Alexis. U podcastu Call Her Daddy je izjavila da je Jay, bez njezina znanja, u ugovorima naveo da postotak njene zarade ide njemu, zbog čega se ona na sudu morala boriti za svoj novac.

Par je u vezi bio dvije godine te Alexis tvrdi da je na početku sve bilo u redu i da misli da ju je tad Jay zaista i volio. "Kada je posao postao veći od same veze, tada se počeo pogoršavati", kaže.

"Sjećam se da bih svako jutro ustala mnogo ranije od njega kako bih se našminkala i pobrinula se da uvijek izgledam savršeno", opisuje pritisak koji je osjećala u vezi koju su svakodnevno na društvenim mrežama pratili milijuni ljudi.

"Ponašao se kao da je u toj vezi samo zato da ne izgubi posao, a meni to nije bilo ni na kraj pameti. Mislila sam da ću se udati za njega", kaže Alexis.

Tvrdi da se manipulacija nastavila i nakon prekida veze jer je Jay na taj način dogovarao nove poslove. "U sve je bio uključen i naš menadžer, majstor manipulacije", dodaje.

Inače, Alvarrez je 2017. godine postao tema svjetskih medija kad se pojavila snimka na kojoj izmiče nogu djevojci koja pada s litice.

"Pala je na stijenu, oko tri metra niže. Nije ništa slomila, ali je povrijedila stopala i leđa. Otišli smo odmah u bolnicu, nije mogla hodati nekoliko dana, ali na kraju je sve dobro završilo", ispričao je tad, nakon brojnih kritika. 2019. godine objavio je golu fotografiju svoje tadašnje djevojke Valentine Fradegrado te također razbjesnio mnoge.

Pročitajte više