Zvao je na spoj na televiziji uživo, njezina faca odgovorila je sve

Screenshot: YouTube

REALITY zvijezda Mike Johnson doveo je u neugodnost glumicu Keke Palmer nakon što ju je tijekom intervjua uživo pitao hoće li izaći na spoj s njim.

Johnson koji se proslavio u showu US Bachelorette i pjevačica Demi Lovato očigledno više nisu zajedno jer je on jučer pitao zvijezdu "Hustlersa" Keke Palmer bi li izašla s njim na spoj.

Tijekom pojavljivanja u jutarnjem showu Strahan, Sara and Keke u ponedjeljak, 31-godišnji Johnson obratio se 26-godišnjoj glumici. "Pogriješio sam. Ne sviđa mi se izlaženje u javnosti, no da te pitam u javnosti bi li izašla sa mnom na spoj..."

Prije nego što je uspio završiti rečenicu, publika je počela navijati no ona nije bila jednako oduševljena. "Koje je sljedeće pitanje. Michael, ti imaš sljedeće pitanje", rekla je no Johnson nije stao. 

"Kako bi se osjećala zbog toga? Čuo sam da je super avanturistična", obratio se Strahanu. "Zajebeš li, dolazim po tebe. Ne želiš to", poručio mu je, a zatim dodao kako izgledaju dobro zajedno. "Neću ti lagati."

"Na poslu sam, dečki", odgovorila je Palmer.

"I on je!", dodala je Sara Haines, treća voditeljica te najavila reklame. "Čak i na poslu", napisala je Palmer uz snimku koju je podijelila. Nije jasno je li pristala na spoj, no mnogi su komentirali na društvenim mrežama kako je izraz njezinog lica rekao sve.

Pročitajte više