Poznata američka glumica čeka drugo dijete: "Presretni smo"

Foto: Instagram

GLUMICA Lea Michele (37) je trudna s drugim djetetom. Sretnu vijest objavila je na Instagramu. "Mama, tata i Ever su presretni", napisala je kratko u opisu fotografije na kojoj je pokazala svoj trudnički trbuščić. Lea je braku sa Zandyjem Reichom od 2019. i već imaju sina Evera Lea (3). 

Lea je 2022. rekla da je teško podnosila prvu trudnoću. "Dolazak Evera na svijet nije bio lak", kazala je i dodala da se nada da će opet ostati trudna. Katherine Schwarzenegger je otkrila da je imala problema s plodnošću zbog sindroma policističnih jajnika kada je pokušavala prvi put zatrudnjeti.

"Tada sam mislila da trebamo prestati pokušavati jer možda to nije suđeno za mene. Jako sam htjela ostati trudna, ali mi je to bio i najveći strah. I onda sam ostala trudna", priznala je Lea tijekom Instagram Livea u ožujku 2021. godine. 

Lea se bori sa sindromom policističnih jajnika

Dodala je kako joj trudnoća s prvim sinom nije bila laka: "Počela sam užasno krvariti. Usred noći smo žurili u bolnicu. Dobila sam veliku količinu lijekova, progesterona, kako bih održala trudnoću i morala sam mirovati u krevetu cijelo prvo tromjesečje. To je bilo jednostavno užasno, apsolutno užasno."

Također je 2021. rekla da je njezin sindrom policističnih jajnika podnošljiv. "Uspjela sam to riješiti uz pomoć dijete. Žene koje pate od istog sindroma imaju puno veće poteškoće od mene. Nisam puno pričala o tome jer ima žena kod kojih je to puno intenzivnije", zaključila je. 

Pročitajte više