Zvijezda Austina Powersa nakon dugo vremena snimljena u javnosti, evo kako izgleda

Foto: Press/Profimedia

Zvijezda špijunskih komedija Austin Powers, glumac Mike Myers (60), nakon dugo vremena snimljen je u javnosti. Pojavio se na dodjeli nagrada AFI za životno djelo u Hollywoodu.

Odjenuo je elegantno odijelo, a na pozornici se pojavio s maskom na licu. Prije govora masku je skinuo.

Pozornost je privlačila njegova sijeda kosa, koja je potpuno drugačija od smeđe, kakvu je imao većinu svoje karijere.

Glumac je rođen 1963. godine, a za svoj glumački angažman nagrađen je brojim nagradama, među kojima su Emmy, nagrada Ceha glumaca i MTV nagrada. Godine 2002. dobio je zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih.

Glumio je u Bohemian Rhapsodyju

Njegova najpoznatija uloga dakako je Austin Powers, no glumio je i u brojnim drugim uspješnim projektima, kao što su Wayneov svijet, Shrek i The Cat in the Hat. 

Posljednjih godina glumio je u filmovima Bohemian Rhapsody i Amsterdam. Kružile su glasine da radi na četvrtom dijelu Austina Powersa, ali to nikad nije potvrđeno. "Ne mogu ni potvrditi ni demantirati postojanje ili nepostojanje takvog projekta, postojao on ili ne postojao", rekao je Mike u svibnju 2022. godine.

Myers je u braku s Kelly Tisdale i imaju troje djece - Spikea, Sunday i Paulinu. Par se upoznao 2006., a četiri godine kasnije vjenčali su se u tajnosti. Dok je promovirao film Amsterdam, Mike je rekao da njegova djeca nisu impresionirana njegovom glumačkom karijerom. 

"Nevjerojatno su neuzbuđeni zbog bilo čega što ja radim. To je sjajno", rekao je tada.

 

Pročitajte više